Home
20 . 11 . 2017
Primaria Municipiului Fetesti - Site Oficial
Anunt 7287/25.04.2013
Marţi, 25 Iunie 2013 21:44
   Primaria Municipiului Fetesti, str. Calatasi, Nr.595, bl. CF3, SC. A, et. II-IV, aduce la cunostinta celor interesati ca se primesc cereri pentru obtinerea de locuinte sociale, situate pe strada Calarasi, Nr. 475 (incinta spital vechi), pana la data de 31.07.2013, dupa care se vor completa dosarele si se vor face anchetele sociale.
   Pentru detalii suplimentare va puteti adresa la biroul Relatii cu publicul (ap. 1) sau la comp.Patrimoniu (ap. 6), telefon 02431364410, int. 123 sau 117.

Primar,
Gheorghe catrinoiu
 
Comunicat - Ziua Eroilor 2013
Marţi, 18 Iunie 2013 21:36

   Primaria municipiului Fetesti si Consiliul Local in colaborare cu Garnizoana Fetesti, la initiativa primarului, domnul Gheorghe Catrinoiu, au sarbatorit Ziua Eroilor, incepand cu ora 11.00 la Monumentul Eroilor din Parcul Stadionului.
   Ceremonialul a inceput, la ora 11.00, cu o slujba religioasa oficiata de un sobor de preoti, dupa care a continuat cu discursurile comandantului Garnizoanei Fetesti, Comandorul Divoiu Sergiu Daniel, urmat de de elevul Saragea Cristian, de la Liceul Tehnologic CCF, care au elogiat eroii neamului.
   ”Eroii nu trebuie uitati ci pastrati in inimile noastre. Trebuie sa intelegem ca fara cei care si-au dat viata pe campul de lupta nu am fi avut nimic, nu am fi existat ca natiune. Dumnezeu sa-i ocroteasca pe eroii natiunii. HRISTOS S-A INALTAT!”, a declarat primarul municipiului, Gheorghe Catrinoiu.
   La finalul discursurilor, au inceput depunerile de coroane oferite de reprezentantii fiecarei institutii si de elevii din localitate.
   Ceremonialul dedicat Zilei Armatei Romane a fost incheiat cu o defilare a Detasamentului de Onoare al Garnizoanei Fetesti.
    
PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

Galerie foto Ziua Eroilor 2013

 
Comunicat - Targul de Vara 2013
Marţi, 18 Iunie 2013 21:34

   Primăria și Consiliul Local Fetești, la inițiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, au desfășurat, cu sprijinul unicului sponsor, Mix Music, “Târgul de vară”, în perioada 14 – 16 Iunie.
   Feteștenii s-au putut bucura de produsele comercializate de producătorii de îmbrăcăminte, dulciuri dar și jucării și produse de artizanat. De asemenea, cei mici, și nu numai, au profitat de parcul de distracții.
   Terasele cu specific românesc au fost și ele la mare căutare în această perioadă.
   În cadrul evenimentului, în fiecare seară, între orele 1900 - 2300, au avut loc recitaluri live de muzică populară și ușoară.
   Printre protagoniștii prezenți la “Târgul de vară” s-au numărat : Alin Călinescu, magicianul Ionuț Alexandru Marcu, Dj Jungle, Nicu Albu, Vali Vijelie, Marcko, Antract, Anna Lesko, Mariana Stan, Axinte, Nicu Paleru, Cristina Darha (Uni-k) și Pact by Leo Iorga și Adi Ordean.
   Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat că : "mă bucur că am reușit să organizăm acest eveniment cultural-artistic care s-a adresat tuturor categoriilor de vârstă, asta deoarece nu trebuie să uităm că vorbim despre un eveniment al tuturor feteștenilor.”   

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

Galerie foto "Targul de Vara 2013"

 
Comunicat - Floare de pe Baragan
Marţi, 18 Iunie 2013 21:33

   Săptămâna trecută s-a desfășurat cea de-a XVI –a ediție  a Festivalului Internațional de Folclor „Floare de pe Bărăgan”.
   Evenimentul de la Fetești a debutat joi, 13 iunie, la Casa municipală de Cultură, „Sala Lumina”, ora 1800, cu primirea oficială a Ansamblului Folcloric “Kole Nedelkovski” din Macedonia.
   Ansamblul Folcloric “Kole Nedelkovski” din oraşul Veles este o asociaţie cultural-artistică care funcţionează de peste 35 de ani. Acest ansamblu este unul dintre cele mai recunoscute din ţară. Grupul este format din peste 250 membri amatori de toate vârstele.
   Repertoriul său include folclor din toate zonele Macedoniei. Originalitatea şi autenticitatea folclorul regiunii Veles este păstrată, transmisă şi prezentată pe scenă prin spectacole, costume şi tradiţii.
   Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu, le-a urat gazdelor din Macedonia un bun venit în localitatea noastră și a făcut schimb de suveniruri cu liderul ansamblului. Cei prezenti la festivitate s-au deplasat în parcul Stadion la scena amplasata pe aleea centrală unde ansamblul “ Kole Nedelkovski” a sustinut un spectacol.
   În deschiderea acestuia grupurile de dans ale Casei de Cultură Fetești “Steluțele”, “Primavera”, “Spiculețul” și solista Hornea Liliana au pregătit un moment special care a fost apreciat de public și de oaspeții din Macedonia.
   Atmosfera a fost extraordinară, publicul fiind încântat de dansurile tradiționale poloneze dar și de cele tradiționale românești.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETEȘTI
Gheorghe Catrinoiu

Galerie foto "Floare de pe Baragan 2013"

 
Comunicat - Arierate
Joi, 30 Mai 2013 20:33
   Direcția de Sănătate Publică și Casa de Asigurări de Sănătate Ialomița au hotărât, în data de 07 ianuarie 2013 să reducă numărul de paturi cu 50 la Spitalul Municipal ”Anghel Saligny” Fetești ceea ce a dus la acumularea de arierate care pun în pericol funcționarea unității medicale.
   Primăria municipiului Fetești face eforturi pentru a limita efectele datoriilor care se acumulează în fiecare zi la spitalul din localitate de aceea am fost nevoiți să accesăm un împrumut din vărsămintele  provenite din privatizare în valoare de 1342.752 lei, în baza OUG 3 din 2013 și să solicităm subvenții de la ministerul Sănătății în valoare de  215.000 lei pentru plata parțială a restanțelor.
   Banii au fost folosiți pentru plata arieratelor de peste 90 de zile și pentru plata medicamentelor, utilităților (apă, energie electrică, gaze) și servicii medicale în special întretinerea aparaturii.
   Primarul municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu a declarat că: ”acestă sumă pe care o avem la dispoziție acoperă doar o parte din datoriile pe care le are la momentul de față spitalul și este o soluție de moment. Rezolvarea problemei înseamnă asigurarea unei finanțări suficiente funcționării prin păstrarea numărului inițial de paturi prevăzut în structura de funcționare aprobată de Ministerul Sănătății.”
    
PRIMARUL MUNICIPIULUI FETEȘTI,
Gheorghe CATRINOIU
 
PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Strategiei de tarifare pentru serviciul public de apă şi canalizare în perioada 2014-2020
Sâmbătă, 25 Mai 2013 20:15
Anunt
Proiect de Hotarare
 
Comunicat - Reducere Paturi Spital 2013
Luni, 29 Aprilie 2013 10:48
D.S.P. și C.A.S. Ialomița vor să închidă Spitalul Municipal ”Anghel Saligny” Fetești


   Direcția de Sănătate Publică și Casa de Asigurări de Sănătate Ialomița au hotărât, în data de 07 ianuarie 2013 să reducă numărul de paturi cu 50 la Spitalul Municipal ”Anghel Saligny” Fetești ceea ce va duce la oprirea activității.
   Acestă hotărâre a fost adoptată în sedința comisiei mixte C.A.S. – D.S.P. în data de 07 ianuarie 2013 privind stabilirea numărului de paturi contractabile pentru unitătile sanitare în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.
   Cu toate că lucrurile au fost stabilite la începutul anului acestea au fost prezentate reprezentanților unității spitalicești prin procesul verbal nr. 6986 din  data de 23.04.2013 în cadrul ședinței de negociere cu reprezentanții legali ai C.A.S.
   Mai grav este faptul că deși reprezentanții comisiei au fost informați că spitalul funcționează intr-o locație nouă (1 iunie 2011), are dotări cu aparatură de înaltă performanță, are acoperite cu medici si cadre medicale toate secțiile aprobate prin structura de funcționare și deservește aproximativ 55000 de locuitori din Fetești și comunele limitrofe, aceștia nu au ținut cont de argumentele prezentate și au repartizat doar 85 de paturi pentru spitalizare continuă  - acuți față de 135 în anul 2012.
   De menționat este și faptul că în anul 2012 s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Municipal Fetești     18500 persoane (aproximativ 37% din totalul populației) din care 6700 au fost urgențe rezolvate la nivelul camerei de gardă, 7000 de cazuri au fost pe spitalizare continuă și 4.800 spitalizare de zi , ceea ce înseamnă o adresabilitate foarte mare , chiar dacă prin contractul cadru fusese impus un numar de 5.600 cazuri de spitalizare continuă și 3.000 cazuri spitalizare de zi.
   Primarul municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu a declarat că: ”prin reducerea numărului de paturi valoarea finanțării va fi la jumătate față de anul trecut ceea ce va duce implicit la sistarea activității spitalului. Aceasta hotărâre luată pripit de către reprezentanții C.A.S. si D.S.P. Ialomița va avea ca rezultat nu doar alungarea medicilor din localitate, somaj și sărăcie ci și blocarea activității medicale din municipiu.
   De asemenea, îi asigur pe locuitorii municipiului Fetești cât și pe cei din localitățile limitrofe că voi depune toate eforturile și voi face toate demersurile necesare pentru asigurarea unei finanțări suficiente funcționării spitalului prin păstrarea numărului inițial de paturi prevăzut în structura de funcționare aprobată de Ministerul Sănătății”, a mai declarat edilul localității.


PRIMARUL MUNICIPIULUI FETEȘTI,
Gheorghe CATRINOIU
 
Mai multe articole..
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Pagina 18 din 42
Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
PLAN LOCAL de APARARE IMPOTRIVA INUNDATIILOR pe PERIOADA 2014 - 2017 *** C.L.S.U. Fetesti

Date Caracteristice de Aparare a Obiectivelor Inundabile (PDF)

Plan de Situatie 1 (PDF)

Plan de Situatie 2 (PDF)

Circulara Solvit (PDF)
Facebook - Primaria Fetesti
Organizare si Functionare
Directii si Departamente
Informare Publica
Informatii
Economie
Proiecte
Centru Media
Actualizat la: 17-11-2017.
by Xtin Computers