Home
23 . 02 . 2018
Primaria Municipiului Fetesti - Site Oficial
Comunicat - Reabilitare Termica
Marţi, 20 August 2013 22:11
    Primaria municipiului Fetesti, la initiativa primarului Gheorghe Catrinoiu, anunta asociatiile de proprietari ca doreste sa acceseze fonduri europene pentru reabilitarea  termica a blocurilor de locuit.
    Primul pas pentru demararea depunerii documentatiei in vederea obtineriii fondurilor, este acordul scris al proprietarilor prin semnarea tabelului aflat la presedintii asociatiilor de proprietari.
    Beneficiile acestui proiect sunt:
●  Pe perioada iernii, marea parte din caldura unui apartament se pierde din cauza gradului redus de izolare termica, desii locatarii o platesc.
●  Reabilitarea termica a blocului in care locuiti va reduce factura de intretinere pe perioada iernii cu pana la 40%.
●  Pe timp de vara, locuintele izolate asigura confortul termic fara cheltuieli suplimentare pentru aerul conditionat.
●  Reabilitarea termica duce la disparitia fenomenului de igrasie.
●  Reabilitarea termica presupune si refacerea fatadelor blocurilor, acoperisurilor, repararea balcoanelor si teraselor. In prezent elementele de constructi ale fatadelor sunt in cele mai multe cazuri deteriorate. In urma reabilitarii, mediul in care traim se va infrumuseta considerabil.
●  Valoarea unui apartament sau a unei case izolate termic poate creste cu pana la 10-15%.
    Edilul localitatii, Gheorghe Catrinoiu, a declarat ca prin strategia 2014 - 2020 se urmareste depunerea cererii de finantare si in functie de programul care va fi accesat se vor solicita informatii suplimentare conform Ghidului.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat - Reabilitare Piata Gara
Marţi, 20 August 2013 22:09
   Primaria municipiului Fetesti, va demara, la initiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, proiectul ”Reabilitare Piata Garii”, la sfarsitul acestei luni.
   Investitia presupune readucerea carosabilului si trotuarelor in parametrii normali de functionare asigurandu-se astfel conditii optime de circulatie pentru autovehicule si pietoni. Se are in vedere si reorganizarea spatiilor pentru fluidizarea traficului.
   Lucrarile care stau la baza realizarii investitiei sunt:
-    Intersectie cu sens giratoriu intre Piata Garii si str. Anghel Saligny;
-    Statii de autobuz amenajate in alveola dintre cele doua intersectii cu sens giratoriu;
-    Parcari pentru autovehicule in zona cuprinsa intre Piata Garii si str. Calarasi;
-    Insule mediane denivelate, limitate de borduri, cu spatii verzi intre sensurile de mers;
-    Trotuare cu latimi variabile intre 1 si 4,5 m cu spatii verzi;
-    Carosabil cu o banda sau doua benzi de circulatie cu latimea de 3,5 m;
-    Refacerea sistemului de canalizare si evacuare a apelor pluviale;
-    Refacerea iluminatului stradal.
   Primarul municipiului Fetesti, domnul Gheorghe Catinoiu a declarat ca valoarea investitiei este de  929.841 lei, iar durata de realizare este de 3 luni. Proiectul este finantat printr-un imprumut bancar si din bugetul local.                .

Primarul Municipiului Fetesti,
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat - Cupa de Vara a Institutiilor la fotbal
Marţi, 20 August 2013 22:03

    Primaria si Consiliul Local Fetesti, la initiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu,  au organizat in perioada 13 – 17 August 2013 ”Cupa de Vara a Institutiilor la Fotbal”, incepand cu ora 19, pe Terenul Sintetic din localitate.
    Din grupe s-au calificat pentru semifinale Politia Autostrazii,  Politia municipiului Fetesti, I.J.J. Ialomita – Detasamentul Fetesti si Sectorul Politiei de Frontiera Fetesti.
    Clasamentul, dupa cele 2 finale (mica si mare), se prezinta astfel:
    Locul I - Politia municipiului Fetesti;
    Locul II - I.J.J. Ialomita – Detasamentul Fetesti;
    Locul III - Sectorul Politiei de Frontiera Fetesti;
    Locul IV - Primaria municipiului Fetesti;
    Locul V - ISU Ialomita – Detasamentul Fetesti.
    Echipele care s-au clasat pe locurile I, II, III si IV au primit cupe, diplome si mingi de fotbal.
    Primarul municipiului Fetesti, Gheorghe Catrinoiu a declarat ca turneul de minifotbal a fost unul reusit in care toate echipele au jucat in limitele fair-play-ului si sportivitatii. De asemenea, edilul i-a felicitat pe toti cei care au participat la ”Cupa de vara a Institutiilor la Fotbal”.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

Galerie Foto

 
Comunicat - Lucrari DADP
Marţi, 13 August 2013 22:17
    Primaria municipiului Fetesti, la initiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, executa, ca in fiecare an, prin DADP lucrari curente de modernizare si reabilitare a domeniului public.
    In luna iulie au fost efectuate urmatoarele lucrari:
-    Montare mobilier stradal (asociatii de proprietari si Parc Central);
-    Reabilitare cabine statii de autobuz transport local;
-    Lucrari de reparatii – denivelari trotuare zona BRD si hotel Miorita;
-    Intretinere si montare indicatoare rutiere;
-    Confectionat si montat imprejmuiri spatii verzi (asociatii de locatari);
-    Intretinerea de sezon a spatiilor verzi ale domeniului public si privat din localitate.
Primarul municipiului Fetesti, Gheorghe Catrinoiu, face un apel catre toti cetateni municipiului Fetesti sa nu distruga spațiile verzi, materialul dendrofloricol, mobilerul urban si sa pastreze curatenia localitatii. In acest sens au fost montate si avertizoare.
Totodata, daca sunteti martorii unei actiuni de distrugere a spatiilor verzi, materialului dendrofloricol si a  mobilerul urban sesizati in cel mai scurt timp Politia Locala la numărul de telefon 0733 / 449.900, a mai precizat edilul Fetestiului.
Conform HCL 62 / 09.10.2008 completata de HCL 37 / 31.03.2010 pentru distrugere amenzile sunt cuprinse intre 200 si 1000 de lei pentru persoanele fizice si intre 500 si 2000 de lei pentru persoanele juridice.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu
 
Anunt Public - Constructia blocului BN4
Miercuri, 07 August 2013 22:08
   Primaria Municipiului Fetesti  doreste sa finalizeze constructia blocului BN4 din strada Jandarmeriei prin continuarea lucrarilor, recompartimentare si mansardare  avand destinatia –locuinte.
   Prin acest anunt invitam investitorii interesati sa depuna la sediul Primariei  o declaratie de intentie in vederea realizarii investitiei si concesionarii ei .
   Relatii la Directia Investitii Proiecte Finantari Externe
   Telefon 0243364410 int 228.
 
Anunt public - Dezbatere PAOLA SOL ENERGY
Miercuri, 03 Iulie 2013 22:50
   Primăria Municipiului Feteşti având sediul in Municipiul Feteşti, str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF, Sc. A, et. II-IV, anunţă publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice privind documentaţia faza PUZ "Parc fotovoltaic - Feteşti T 93/3; P 5; 6; 7", pentru amplasamentul situat in Tarlaua 93/3, parcela 5, 6, 7, titular de proiect fiind S.C."PAOLA SOL ENERGY" S.R.L., iar proiectant general S.C."DE LUXE TRADING" S.R.L., dezbatere care va avea loc in data de 24.07.2013, orele 1200, la sala de şedinţe  din str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, sc. A, et. IV.
   Documentele complete ale propunerilor conţinute in PUZ se pot consulta la sediul primăriei, Compartimentul Urbanism, et. III, cam. 6, zilnic, intre orele 800-1630 (luni - joi), respectiv 800-1400 (vineri).
   Observaţii, comentarii şi sugestii se primesc in scris la sediul Primăriei Mun. Feteşti, in termen de 18 zile calendaristice de la data publicării anunţului.

Primar,
Gheorghe Catrinoiu
 
Anunt public - Dezbatere GTC
Miercuri, 03 Iulie 2013 22:48
   Primăria Municipiului Feteşti având sediul in Municipiul Feteşti, str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF, Sc. A, et. II-IV, anunţă publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice privind documentaţia faza PUZ "Parc fotovoltaic - Feteşti T 247/1/1; P6", pentru amplasamentul situat in Tarlaua 247/1/1, parcela 6, titular de proiect fiind S.C."GTC" S.R.L., iar proiectant general S.C."DE LUXE TRADING" S.R.L., dezbatere care va avea loc in data de 24.07.2013, orele 1000, la sala de şedinţe  din str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, sc. A, et. IV.
   Documentele complete ale propunerilor conţinute in PUZ se pot consulta la sediul primăriei, Compartimentul Urbanism, et. III, cam. 6, zilnic, intre orele 800-1630 (luni - joi), respectiv 800-1400 (vineri).  Observaţii, comentarii şi sugestii se primesc in scris la sediul Primăriei Mun. Feteşti, in termen de 18 zile calendaristice de la data publicării anunţului.

Primar,
Gheorghe Catrinoiu
 
Mai multe articole..
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Pagina 19 din 44
Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Plan Local de Apărare Împotriva Inundațiilor pe Perioada 2018-2021 *** CLSU Fetești

Date Caracteristice de Aparare a Obiectivelor Inundabile (PDF)

Plan de Situatie 1 (PDF)

Plan de Situatie 2 (PDF)

Facebook - Primaria Fetesti
Programul Operational Capacitate Administrativa
Organizare si Functionare
Directii si Departamente
Informare Publica
Informatii
Economie
Proiecte
Centru Media
Actualizat la: 21-02-2018.
by Xtin Computers