Home
29 . 03 . 2015
Primaria Municipiului Fetesti - Site Oficial
Programul operaţional sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice“ „Investiţii pentru viitorul dumneavoastră“

Titlul proiectului:
„EFICIENTIZAREA ACTIVITĂŢII AUTORITĂŢILOR ADMINISTRAŢIEI PUBLICE LOCALE DIN JUDEŢUL IALOMIŢA PRIN IMPLEMENTAREA UNEI SOLUŢII E-GUVERNARE PERFORMANTE“ 
Cod SMIS - CSNR 48391

Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României 
Anunt Public - Constructia blocului BN4
Miercuri, 07 August 2013 22:08
   Primaria Municipiului Fetesti  doreste sa finalizeze constructia blocului BN4 din strada Jandarmeriei prin continuarea lucrarilor, recompartimentare si mansardare  avand destinatia –locuinte.
   Prin acest anunt invitam investitorii interesati sa depuna la sediul Primariei  o declaratie de intentie in vederea realizarii investitiei si concesionarii ei .
   Relatii la Directia Investitii Proiecte Finantari Externe
   Telefon 0243364410 int 228.
 
Anunt public - Dezbatere PAOLA SOL ENERGY
Miercuri, 03 Iulie 2013 22:50
   Primăria Municipiului Feteşti având sediul in Municipiul Feteşti, str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF, Sc. A, et. II-IV, anunţă publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice privind documentaţia faza PUZ "Parc fotovoltaic - Feteşti T 93/3; P 5; 6; 7", pentru amplasamentul situat in Tarlaua 93/3, parcela 5, 6, 7, titular de proiect fiind S.C."PAOLA SOL ENERGY" S.R.L., iar proiectant general S.C."DE LUXE TRADING" S.R.L., dezbatere care va avea loc in data de 24.07.2013, orele 1200, la sala de şedinţe  din str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, sc. A, et. IV.
   Documentele complete ale propunerilor conţinute in PUZ se pot consulta la sediul primăriei, Compartimentul Urbanism, et. III, cam. 6, zilnic, intre orele 800-1630 (luni - joi), respectiv 800-1400 (vineri).
   Observaţii, comentarii şi sugestii se primesc in scris la sediul Primăriei Mun. Feteşti, in termen de 18 zile calendaristice de la data publicării anunţului.

Primar,
Gheorghe Catrinoiu
 
Anunt public - Dezbatere GTC
Miercuri, 03 Iulie 2013 22:48
   Primăria Municipiului Feteşti având sediul in Municipiul Feteşti, str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF, Sc. A, et. II-IV, anunţă publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice privind documentaţia faza PUZ "Parc fotovoltaic - Feteşti T 247/1/1; P6", pentru amplasamentul situat in Tarlaua 247/1/1, parcela 6, titular de proiect fiind S.C."GTC" S.R.L., iar proiectant general S.C."DE LUXE TRADING" S.R.L., dezbatere care va avea loc in data de 24.07.2013, orele 1000, la sala de şedinţe  din str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, sc. A, et. IV.
   Documentele complete ale propunerilor conţinute in PUZ se pot consulta la sediul primăriei, Compartimentul Urbanism, et. III, cam. 6, zilnic, intre orele 800-1630 (luni - joi), respectiv 800-1400 (vineri).  Observaţii, comentarii şi sugestii se primesc in scris la sediul Primăriei Mun. Feteşti, in termen de 18 zile calendaristice de la data publicării anunţului.

Primar,
Gheorghe Catrinoiu
 
Anunt 7287/25.04.2013
Marţi, 25 Iunie 2013 21:44
   Primaria Municipiului Fetesti, str. Calatasi, Nr.595, bl. CF3, SC. A, et. II-IV, aduce la cunostinta celor interesati ca se primesc cereri pentru obtinerea de locuinte sociale, situate pe strada Calarasi, Nr. 475 (incinta spital vechi), pana la data de 31.07.2013, dupa care se vor completa dosarele si se vor face anchetele sociale.
   Pentru detalii suplimentare va puteti adresa la biroul Relatii cu publicul (ap. 1) sau la comp.Patrimoniu (ap. 6), telefon 02431364410, int. 123 sau 117.

Primar,
Gheorghe catrinoiu
 
Comunicat - Ziua Eroilor 2013
Marţi, 18 Iunie 2013 21:36

   Primaria municipiului Fetesti si Consiliul Local in colaborare cu Garnizoana Fetesti, la initiativa primarului, domnul Gheorghe Catrinoiu, au sarbatorit Ziua Eroilor, incepand cu ora 11.00 la Monumentul Eroilor din Parcul Stadionului.
   Ceremonialul a inceput, la ora 11.00, cu o slujba religioasa oficiata de un sobor de preoti, dupa care a continuat cu discursurile comandantului Garnizoanei Fetesti, Comandorul Divoiu Sergiu Daniel, urmat de de elevul Saragea Cristian, de la Liceul Tehnologic CCF, care au elogiat eroii neamului.
   ”Eroii nu trebuie uitati ci pastrati in inimile noastre. Trebuie sa intelegem ca fara cei care si-au dat viata pe campul de lupta nu am fi avut nimic, nu am fi existat ca natiune. Dumnezeu sa-i ocroteasca pe eroii natiunii. HRISTOS S-A INALTAT!”, a declarat primarul municipiului, Gheorghe Catrinoiu.
   La finalul discursurilor, au inceput depunerile de coroane oferite de reprezentantii fiecarei institutii si de elevii din localitate.
   Ceremonialul dedicat Zilei Armatei Romane a fost incheiat cu o defilare a Detasamentului de Onoare al Garnizoanei Fetesti.
    
PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

Galerie foto Ziua Eroilor 2013

 
Comunicat - Targul de Vara 2013
Marţi, 18 Iunie 2013 21:34

   Primăria și Consiliul Local Fetești, la inițiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, au desfășurat, cu sprijinul unicului sponsor, Mix Music, “Târgul de vară”, în perioada 14 – 16 Iunie.
   Feteștenii s-au putut bucura de produsele comercializate de producătorii de îmbrăcăminte, dulciuri dar și jucării și produse de artizanat. De asemenea, cei mici, și nu numai, au profitat de parcul de distracții.
   Terasele cu specific românesc au fost și ele la mare căutare în această perioadă.
   În cadrul evenimentului, în fiecare seară, între orele 1900 - 2300, au avut loc recitaluri live de muzică populară și ușoară.
   Printre protagoniștii prezenți la “Târgul de vară” s-au numărat : Alin Călinescu, magicianul Ionuț Alexandru Marcu, Dj Jungle, Nicu Albu, Vali Vijelie, Marcko, Antract, Anna Lesko, Mariana Stan, Axinte, Nicu Paleru, Cristina Darha (Uni-k) și Pact by Leo Iorga și Adi Ordean.
   Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat că : "mă bucur că am reușit să organizăm acest eveniment cultural-artistic care s-a adresat tuturor categoriilor de vârstă, asta deoarece nu trebuie să uităm că vorbim despre un eveniment al tuturor feteștenilor.”   

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

Galerie foto "Targul de Vara 2013"

 
Comunicat - Floare de pe Baragan
Marţi, 18 Iunie 2013 21:33

   Săptămâna trecută s-a desfășurat cea de-a XVI –a ediție  a Festivalului Internațional de Folclor „Floare de pe Bărăgan”.
   Evenimentul de la Fetești a debutat joi, 13 iunie, la Casa municipală de Cultură, „Sala Lumina”, ora 1800, cu primirea oficială a Ansamblului Folcloric “Kole Nedelkovski” din Macedonia.
   Ansamblul Folcloric “Kole Nedelkovski” din oraşul Veles este o asociaţie cultural-artistică care funcţionează de peste 35 de ani. Acest ansamblu este unul dintre cele mai recunoscute din ţară. Grupul este format din peste 250 membri amatori de toate vârstele.
   Repertoriul său include folclor din toate zonele Macedoniei. Originalitatea şi autenticitatea folclorul regiunii Veles este păstrată, transmisă şi prezentată pe scenă prin spectacole, costume şi tradiţii.
   Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu, le-a urat gazdelor din Macedonia un bun venit în localitatea noastră și a făcut schimb de suveniruri cu liderul ansamblului. Cei prezenti la festivitate s-au deplasat în parcul Stadion la scena amplasata pe aleea centrală unde ansamblul “ Kole Nedelkovski” a sustinut un spectacol.
   În deschiderea acestuia grupurile de dans ale Casei de Cultură Fetești “Steluțele”, “Primavera”, “Spiculețul” și solista Hornea Liliana au pregătit un moment special care a fost apreciat de public și de oaspeții din Macedonia.
   Atmosfera a fost extraordinară, publicul fiind încântat de dansurile tradiționale poloneze dar și de cele tradiționale românești.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETEȘTI
Gheorghe Catrinoiu

Galerie foto "Floare de pe Baragan 2013"

 
Mai multe articole..
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Pagina 7 din 31
Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
PLAN LOCAL de APARARE IMPOTRIVA INUNDATIILOR pe PERIOADA 2014 - 2017 *** C.L.S.U. Fetesti

Date Caracteristice de Aparare a Obiectivelor Inundabile (PDF)

Plan de Situatie 1 (PDF)

Plan de Situatie 2 (PDF)
Facebook - Primaria Fetesti
Organizare si Functionare
Informare Publica
Legea 132/2010
Economie
Proiecte
Centru Media
Arhiva Stiri
Actualizat la: 28-03-2015.
by Xtin Computers