Home
23 . 02 . 2018
Primaria Municipiului Fetesti - Site Oficial
Comunicat - Demolare și Construire Sediu Primărie Municipiul Fetești
Luni, 19 Ianuarie 2015 21:09

   Primaria municipiului Fetești, la inițiativa domnului primar, Gheorghe Catrinoiu implementează proiectul ”Demolare și Construire Sediu Primărie Municipiul Fetești”.
   Proiectul cuprinde desființarea clădirilor existente în care a funcționat primăria și a anexelor care se găsesc, în prezent, pe suprafața destinată amplasării noului sediu care va avea structura funcțională D+P+1E+2E parțial.
   Contractul de finanțare a fost semnat în data de 23.12.2014.
   Primarul Municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu a declarat: ”Acest proiect este unul necesar și oportun ce va facilita o mai bună funcționare a serviciilor din cadrul administrației locale aflate în slujba cetățenilor și va corespunde tuturor standardelor de calitate. De mai bine de 6 ani suntem chiriași și nu avem un sediu. În curând vom putea spune că avem o clădire reprezentativă pentru municipalitate”.
   Valoarea totală a contractului de finantare este de 20.136.302 lei, din care 18.321.287 lei reprezintă valoarea totală solicitată (fonduri de la bugetul de stat) și 1.815.015 lei din bugetul local.
   Perioada de implementare a proiectului este de 24 luni.

Primarul Municipiului Fetești,
Gheorghe Catrinoiu

Galerie foto Sediu Primarie (simulare 3D)

 
Comunicat - Modernizare transport urban
Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015 21:03
   Primăria municipiului Fetești, la iniţiativa domnului primar, Gheorghe Catrinoiu, a demarat proiectul de modernizare a transportului urban, și în prima etapă au fost achiziționate cinci autobuze rulate, an de fabricație 2001.
   Feteștenii vor călători cu autobuze DAF ce au capacitatea medie de 85 de locuri, pe scaune și în picioare.
   Licitația fost realizată prin SEAP iar contractul, în valoare de 396000 de lei, a fost semnat în data de 23 Decembrie 2014.
   Termenul de livrare este de 30 de zile.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu
 
Eminescu, poetul nepereche - 2015
Vineri, 16 Ianuarie 2015 21:00

   Primăria municipiului Fetești și Consiliul Local, cu sprijinul Casei de Cultură, la inițiativa primarului, domnul Gheorghe Catrinoiu, au organizat joi 15 ianuarie, evenimentul cultural “Eminescu, poetul nepereche!”.
   La împlinirea a 165 de ani de la nașterea ”Luceafărului” poeziei românești, elevii de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentara, beneficiarii programului ”O viata noua, un nou inceput” de la Scoala Gimnaziala ”Radu Voda” – structura nr. 4 si ai Biroului de Asistenta Sociala din cadrul Protoeriei Fetesti s-au întrecut in cadrul concursului de recitare.
   Primarul municipiului Fetești a declarat că: “Mihai Eminescu este ultimul romantic, el a luminat și va lumina literatura noastră mulți ani de acum înainte de la înaltimea luceferilor, acolo unde s-a dus acum 165 de ani,  până la susurul izvoarelor cristaline din pădurile pe care le colinda cu drag, dainuind peste timp ca astrele. Astăzi este si Ziua Natională a Culturii Naționale. Această zi este recunoașterea geniului lui Mihai Eminescu, poetul nepereche. ”

Primarul Municipiului Fetești
Gheorghe Catrinoiu

Galerie foto Eminescu, poetul nepereche - 2015

 
Anunt Public nr. 433
Marţi, 13 Ianuarie 2015 20:20
   Primăria Municipiului Feteşti având sediul in Municipiul Feteşti, str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, Sc. A, et. II-IV, anunţă publicul interesat asupra rezultatelor informării si consultării publicului privind continutului documentaţiei "Elaborare  PUZ – construire ansamblu locuinte", pentru amplasamentul situat in Mun. Fetesti, str. Tineretului, nr. 60, titular de proiect fiind dl. Ion Aurel şi face cunoscute urmatoarele:
    -in perioada premergatoare dezbaterii publice s-a inregistrat o notificare din partea  proprietarului unui imobil vecin cu parcela care a generat PUZ, notificare ce a fost analizata si transmisa titularului documentatiei de urbanism in data de 12.01.2015 in scopul formularii unui punct de vedere ce urmeaza a fi comunicat semnatarului notificarii;   
    -in perioada de informare si consultare a publicului precum si in cadrul dezbaterii publice organizate in data de 12.01.2015 nu s-au inregistrat alte propuneri, observaţii sau sugestii cu privire la conţinutul acestei documentaţii.        

Primar,
Gheorghe Catrinoiu
Ultima actualizare ( Marţi, 13 Ianuarie 2015 20:28 )
 
Comuniat Boboteaza 2015
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 20:52

Boboteaza 2015   Primăria și Consiliul Local Fetești, la inițiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, cu sprijinul partenerilor, au organizat duminică 06 Ianuarie 2015, primul mare eveniment al anului ocazionat de Bobotează.
   Manifestările au început în jurul orei 10.30 cu “botezul” cailor la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, după care participanții s-au deplasat la Stadionul din Parcul Mare, unde au avut loc trei probe și anume: „Cel mai frumos atelaj” (17 concurenți), „Cal și călăreț” (10 concurenți) si “Tracțiune” (6 concurenți).
   La proba de tracțiune câștigătorul a fost Vlad Aurel.
   Toți cei care au participat la cele trei probe au fost premiați.
   Juriul a fost format din trei membrii (Gheorghe Mitache, Șoldan Gheorghe și Alexandru Gheorghiu).
   Premiile au constat în harnașamente pentru cai.
   Concurenții si spectatorii s-au deplasat, după aceea, la Brațul Borcea (la Pensiunea ”La Popescu”) pentru aruncarea și scoaterea crucii din apă. Dintre cei opt tineri care au cutezat să se arunce în apă, după crucea aruncată de către preotul Iliescu Nicolae, Șerban Nelu a fost cel care a reușit să o prindă. Acesta dar și ceilalți tineri au fost premiați de către administrația locală.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

Galerie foto Boboteaza 2015

 
Anunt Public nr. 434
Marţi, 13 Ianuarie 2015 20:24

   Primăria Municipiului Feteşti având sediul in Municipiul Feteşti, str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, Sc. A, et. II-IV, anunţă publicul interesat asupra rezultatelor informării si consultării publicului privind continutului documentaţiei "Elaborare  PUZ –  ansamblu locuinte", pentru amplasamentul situat in Mun. Fetesti, Tarla 216, Parcela 1, titular de proiect fiind dl. Ion Florea şi face cunoscut faptul că in perioada de consultare a publicului precum şi in cadrul dezbaterii publice organizate in data de 12.01.2015 s-a inregistrat o consultare a documentatiei de catre publicul interesat si nu s-au inregistrat propuneri, observaţii sau sugestii cu privire la conţinutul acestei documentaţii.


Primar,
Gheorghe Catrinoiu

 
Anunt public
Miercuri, 03 Decembrie 2014 20:37
   Primăria Municipiului Feteşti având sediul in Municipiul Feteşti, str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, sc. A, et. II-IV, anunţă publicul interesat asupra organizării dezbaterilor publice privind documentaţiile:

    "P.U.Z. - ansamblu locuinţe", pentru amplasamentul situat in Mun. Fetesti, str. Tineretului, nr. 60, titular de proiect fiind dl. Ion Aurel, iar proiectant general B.I.A. “Stan Marian” din Mun. Slobozia, jud. Ialomiţa,
    “P.U.Z. - ansamblu locuinte”, pentru amplasamentul situat in Mun. Fetesti, Tarla 216, Parcela 1,  titular de proiect fiind dl. Ion Florea, iar proiectant general B.I.A. “Stan Marian” din Mun. Slobozia, jud. Ialomiţa, dezbateri care vor avea loc in data de 12.01.2015, orele 10.00, respectiv orele 12.00, la sala de şedinţe din str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, sc. A, et. IV.
   Documentele complete ale propunerilor conţinute in PUZ-uri se pot consulta la sediul primăriei, Compartimentul Urbanism, et. III, cam. 6, zilnic, intre orele 8.00-16.30 (luni - joi), respectiv 8.00-14.00 (vineri).
   Observaţii, comentarii şi sugestii se primesc in scris la sediul Primăriei Mun. Feteşti, in termen de 18 zile calendaristice de la data publicării anunţului.
                            
Primar,
Gheorghe Catrinoiu
 
Mai multe articole..
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Pagina 14 din 44
Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Plan Local de Apărare Împotriva Inundațiilor pe Perioada 2018-2021 *** CLSU Fetești

Date Caracteristice de Aparare a Obiectivelor Inundabile (PDF)

Plan de Situatie 1 (PDF)

Plan de Situatie 2 (PDF)

Facebook - Primaria Fetesti
Programul Operational Capacitate Administrativa
Organizare si Functionare
Directii si Departamente
Informare Publica
Informatii
Economie
Proiecte
Centru Media
Actualizat la: 21-02-2018.
by Xtin Computers